Η σελιδοποίηση ενός βιβλίου είναι πολύ σημαντική τόσο για την έντυπη έκδοση όσο και για το ηλεκτρονικό αρχείο.

Τι είναι η σελιδοποίηση ενός βιβλίου; Με απλά λόγια είναι η διαμόρφωσή του (format) με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε πέρα από το να περιέχει καλαίσθητες σελίδες, να είναι και λειτουργικό τόσο ως προς την εκτυπωμένη έκδοσή του όσο και την αντίστοιχη ηλεκτρονική.
Μολονότι υπάρχουν γενικοί κανόνες σελιδοποίησης για το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένων της microsoft (word), εντούτοις δεν τις ακολουθούν όλοι ούτε διαθέτουν βασικές γνώσεις και χρόνο για να τις εφαρμόσουν.Έτσι, ελλοχεύει ο κίνδυνος ένα πολύ σημαντικό έργο, να χάσει σε αξία εξαιτίας κακής ή ελλιπούς σελιδοποίησης. Αρίθμηση, κεφάλαια, αποστάσεις, αρχιγράμματα κεφαλαίων, πίνακας περιεχομένων, υποσημειώσεις, διάστιχα, γραμματοσειρές, πλαϊνή γραφή, έντονη γραφή, φωτογραφίες... Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει κάποιος όσον αφορά τη σελιδοποίηση ενός βιβλίου. Αν και τις περισσότερες φορές μια καλή σελιδοποίηση βιβλίου αρκεί για την εκτύπωση, εντούτοις στις ηλεκτρονικές εκδόσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνουν τροποποιήσεις για την βέλτιστη μετατροπή του έργου σε αρχείο .epub.

Επισκέψου τη σελίδα με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις τη δική σου προσφορά. Εμείς, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, αναρτούμε αναλυτικό κατάλογο των υπηρεσιών μας για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση του κόστους της δικής σου αυτοέκδοσης.