Δημιουργία αρχείου .epub για δημοσίευση ebook.


Αν πραγματικά επιθυμείς να δημοσιεύσεις το βιβλίο σου σε ηλεκτρονική μορφή, ως ebook δηλαδή, τότε σίγουρα πρέπει να μετατρέψεις το αρχείο σου, το οποίο είθισται να είναι σε μορφή .docx σε μορφή .epub.
Το .epub αρχείο είναι το μόνο αποδεκτό για να διαθέσουν οι διασημότεροι ιστότοποι του κόσμου το βιβλίο σου προς πώληση. Θα έχεις ίσως διαβάσει ότι τα site αυτά κάνουν μετατροπή του αρχείου σου αυτόματα σε .epub. Ισχύει, πράγματι. Ανεβάζεις το .docx αρχείο σου και εκείνοι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μετατρέπουν σε .epub. Αν όμως το βιβλίο σου δεν είναι σελιδοποιημένο σωστά και δεν τηρεί κάποιους βασικούς κανόνες, τότε και το .epub αρχείο το οποίο θα δημιουργηθεί, θα είναι δυσλειτουργικό και δυσανάγνωστο για τον αναγνώστη. Μπορεί να λείπει για παράδειγμα ο πίνακας περιεχομένων ή να μη λειτουργεί σωστά. Επίσης να μην εμφανίζονται σωστά οι υποσημειώσεις σου ή τα αρχιγράμματα στα κεφάλαια.
Είναι αλήθεια επίσης ότι υπάρχουν εξαιρετικά ελεύθερα προγράμματα (freeware) τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψεις το αρχείο σου σε .epub. Το ζήτημα είναι να έχεις τις γνώσεις να λειτουργήσεις ένα τέτοιο πρόγραμμα και να το αξιοποιήσεις σωστά. Να παραμετροποιήσεις το αρχείο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να εκμεταλλευτείς όλα τα οφέλη του προγράμματος.

Αν επιθυμείς να δημιουργήσουμε το δικό σου .epub αρχείο για το βιβλίο σου, επισκέψου τη σελίδα με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις τη δική σου προσφορά.
Εμείς, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, αναρτούμε αναλυτικό κατάλογο των υπηρεσιών μας για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση του κόστους της δικής σου αυτοέκδοσης.