Δημιουργούμε για εσάς τα εξώφυλλα του βιβλίου σας. Εμπροσθόφυλλο, Οπισθόφυλλο, Πλαϊνό.


Ίσως το σημαντικότερο προωθητικό μέσο ενός βιβλίου. Το ίδιο του το εξώφυλλο είναι εκείνο που μπορεί να ελκύει ή να απωθεί κατά περίπτωση τον υποψήφιο αναγνώστη. Για το λόγο αυτό ως συγγραφέας πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στο ύφος και το στυλ τόσο του εμπροσθόφυλλου όσο και του οπισθόφυλλου του έργου σου. Άλλωστε, εκείνο είναι που θα τραβήξει το μάτι του αναγνώστη είτε αναφερόμαστε στο ράφι ή τη βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου, είτε για την online λίστα ενός ηλεκτρονικού καταλόγου.

Σε κάθε περίπτωση ο σχεδιασμός ενός εξωφύλλου είναι μια απαιτητική διαδικασία που απαιτεί επαγγελματικούς χειρισμούς και εμπειρία. Η εταιρεία webimage graphics & web design studio , με την  δεκαπεντάχρονη εμπειρία στο χώρο των γραφιστικών υπηρεσιών και του web design, μπορεί να σχεδιάσει το εξώφυλλο του βιβλίου ενός συγγραφέα, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στο ίδιο το έργο.
Σε συνεργασία με τον ίδιο το συγγραφέα, επιδιώκει να επιτύχει την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας εργασιών για να ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα μαγνητίζει το βλέμμα.

Επισκέψου τη σελίδα με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις τη δική σου προσφορά. Εμείς, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, αναρτούμε αναλυτικό κατάλογο των υπηρεσιών μας για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση του κόστους της δικής σου αυτοέκδοσης.