Δημιουργία διαφημιστικών banner κάθε μεγέθους.


Σημαντικό κομμάτι της ηλεκτρονικής διαφήμισης και προβολής γενικότερα αποτελούν και τα διαφημιστικά banner. Τα banners είναι αυτά τα κινούμενα τετράγωνα ή ορθογώνια που προβάλλονται σε διάφορες ιστοσελίδες σε κάποιο σημείο τους και αν κάνουμε κλικ πάνω τους, τότε μας κατευθύνουν στη σελίδα που έχει ορίσει ο διαφημιζόμενος.
Για ένα νέο δημιουργό, είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να διαφημίσει το έργο του σε ιστότοπους μεγάλης επισκεψιμότητας. Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό, είναι μέσω ενός τέτοιου είδους banner.
Με τον τρόπο αυτό μπορεί να κατευθύνει άμεσα τον επισκέπτη είτε στον ιστότοπό του είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίο διατίθεται το βιβλίο του για άμεση αγορά.
Μπορείς να δεις αναλυτικότερα τις υπηρεσίες της webimage graphics & web design studio εδώ καθώς και δείγματα από τα έργα μας.

Αν και εσύ θέλεις να δημιουργήσουμε για εσένα το δικό σου διαφημιστικό banner, επισκέψου τη σελίδα με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις τη δική σου προσφορά.
Εμείς, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, αναρτούμε αναλυτικό κατάλογο των υπηρεσιών μας για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση του κόστους της δικής σου αυτοέκδοσης.